CSA ACVILA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.


CLUBUL SPORTIV DE AIRSOFT ACVILA
 
AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

 

 REGULAMENT CSA ACVILA

In jos 
AutorMesaj
mihai.grosan
Admin
mihai.grosan

Numarul mesajelor : 1000
Varsta : 41
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 10/03/2009

REGULAMENT CSA ACVILA Empty
MesajSubiect: REGULAMENT CSA ACVILA   REGULAMENT CSA ACVILA Icon_minitimeJoi Dec 17, 2009 2:00 pm

Prin prezenta va aduc la cunostinta regulamentul echipei noastre.

Principii:
1. Spirit de echipa;
2. Moralitate;
3. Respect.

Aceste principii vor fi aplicate imperativ de catre membrii CSA Acvila, cat si de catre membrii simpatizanti.

Regulile de baza ale echipei sunt:

1. Participarea la sedintele echipei este obligatorie, exceptie facand cazurile in care membrii echipei nu pot participa din motive obiective. Daca un membru al echipei intarzie mai mult de 15 minute de la ora oficiala a sedintei, restul membrilor prezenti pot incepe dezbaterea ordinei de zi propusa. Deciziile votate, pana la venirea membrului/membrilor respectiv(i), nu se mai aduc intr-o noua dezbatere la acea sedinta.

2. Orice decizie legata de CSA Acvila se va lua cu majoritate simpla, respectiv 50% din membrii prezenti +1.

3. Deciziile luate in cadrul sedintei sunt obligatorii pentru toti membrii CSA Acvila.

4. Daca 25% din componenta CSA Acvila considera ca deciziile luate nu sunt in interesul echipei, acestia pot cere convocarea unei alte sedinte in vederea discutarii aspectelor semnalate. Daca si la acea sedinta aspectele semnalate vor fi din nou votate prin majoritate simpla, acestea devin definitive si irevocabile, cei care au reclamat neavand posibilitatea de a mai aduce in discutie acele aspecte.

5. Atunci cand 2 sau mai multi membrii decid, prin formele agreate de echipa (prin sondaj de opinie - vot 50% +1 din membrii care participa la joc),  locatia de joc, atunci membrii care doresc sa participe la jocul respectiv sunt obligati sa se supuna majoritatii, daca nu, vor ramane acasa.
Se excepteaza urmatoarele situatii:
a. In cazul in care doar o singura persoana participa in ziua respectiva la joc, aceasta are libertatea de a aparticipa la orice joc organizat de alte echipe, in cazul in care nu exista exceptii de la a juca cu o anumita echipa (daca va fi cazul); Exemplu: I. Tomms participa la jocurile nocturne ale HAT-ului in cursul saptamanii, iar nimeni altcineva din echipa nu participa;
II. Duminica Tomms doreste sa participe la un joc, iar nici un membru al echipei nu doreste sa joace in ziua respectiva.
b. In cazul in care un membru al echipei nu se afla in Bucuresti si ar putea participa la un joc de airsoft in localitatea unde se afla sau la zona de joc apropiata localitatii respective. Exemplu: Eu ma aflu in Deva, in cazul in care am posibilitatea sa particip la un joc organizat de catre o echipa din zona o pot face fara sa incalc prezentul regulament.
c. Atunci cand mai departe de locatiile de joc (Balotesti, Bulbucata) se desfasoara alte jocuri membrii echipei nu sunt obligati sa participe. Cei ce vor ramane in Bucuresti vor participa impreuna la locatia aleasa.
Ex: Brother cu Artistu se deplaseaza la  Slobozia pentru joc, iar restul echipei se deplaseaza la Balotesti.

6. Team Leader-ul de joc este singura persoana care poate lua decizii pentru echipa. Acestuia ii se vor respecta deciziile in consecinta. Evident acesta se poate consulta cu membrii echipei, dar decizia ii apartine total.

7. Pe terenul de joc nu se vor folosi expresii triviale (injuraturi) la adresa altor jucatori sau a membrilor CSA Acvila.

8. Membri CSA Acvila nu au voie sa se prezinte pe terenul de joc sub influenta bauturilor alcolice sau a stupefiantelor.

9. Pentru a fi membru al CSA Acvila trebuie sa fi fair-play.

10. Uniforma oficiala a echipei sunt obligatorie!
Acesta este tip contracter, vesta sau chest rig coyote sau tan.

11. Incaltari obligatorii: bocanci sau ghete tactice.

12. Atat statiile de emisie receptie, cat si castile aferente acestora sunt obligatorii. Termen de achizitie pana la sfarsitul lunii martie.

13. Obligatia purtarii asupra membrilor CSA Acvila a vestei reflectorizante si a ochelarilor de protectie.

14. Obligatia folosirii de catre membrii CSA Acvila a  incarcatoarelor tip low sau mid cap.

15. Din momentul in care purtarea tricoului echipei va fi obligatorie, toti membrii se vor conforma acestei obligatii.

16. Fiecare membru al CSA Acvila este raspunzator pentru persoanele pe care le aduce pe terenul de joc.


 Sanctiuni:
1. In cazul nerespectarii, cu rea-vointa, a punctelor 3, 4, 5, mebrul sau mebrii in cauza vor fi eliminati din cadrul echipei prin vot deschis.
2. In cazul nerespectarii, cu rea-vointa, a punctelor 6, 7, 8, 9, 16, se va sanctiona cu avertisment, de catre Team Leader-ul echipei de joc, cu martori, iar in cazul unei abateri asemanatoare se va sanctiona cu eliminarea din echipa prin vot deschis. Prin expresia unei abateri asemanatoare se va intelege incalcarea aceluiai punct si nu a unui punct asemanator. Examplu: Daca Brother nu respecta deciziile Team Leader-ului, iar la un alt joc foloseste expresii triviale catre un jucator, acestea nu se cumuleaza in vederea sanctionarii eliminarii acestuia, numai in cazul in care acesta nu a respecta a 2 a oara deciziile Team Leader-ului.
3. In cazul nerespectarii, punctelor 10, 11, 12, 13, 14, 15, membrilor echipei li se va interzice de catre Team Leader intrarea pe terenul de joc, acestia fiind obligati sa se intoarca acasa sau daca au posibilitatea revenirii, acestia trebuie sa prezinte Team Leader-ului faptul ca  au corectat incalcarea regulamentului. Examplu: Daca Comma vine in adidasi pe terenul de joc, acesta va fi obligat de catre Team Leader sa nu intre pe terenul de joc, iar acesta este obligat sa ii respecte decizia. In cazul in care Comma revine pe teren fiind incaltat cu bocanci, va trebui sa ceara permisiunea Team Leader-ului pentru ca acesta sa constate corectarea incalcarii regulamentului de catre Comma. In urma constatarii Team Leader-ul ii va da permisiunea lui Comma sa intre pe teren.
Prin exceptie de la punctul 2 Capitolul Sanctiuni Team Leader-ul poate propune eliminarea membrului echipei, in cazul in care acesta nu respecta decizia acestuia cu privire la parasirea terenului de joc.
Sus In jos
https://csaacvila.forumgratuit.ro
 
REGULAMENT CSA ACVILA
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CSA ACVILA :: Airsoft :: REGULAMENTUL CSA ACVILA-
Mergi direct la: